Tummen ner för frukt!!!

2011-02-10, 19:19:16 / Kategori: Allmänt


Jag har idagkommit fram till varför min träning står stille trots regelbunden träning
och nyttig mat!!! BORT MED FRUKTEN!!!
Har idag fått läsa att 5 frukt om dagen är det samma som en halvliter läsk om dagen.
Fy fan asså, ja äter säkert mer än 5 ibland.. trodde det var mer nyttigt socker..
vilket dom flesta också tror! men där har man tydligen fel!
Socker beroendet försätter alltså tack vara den jävla frukten..
Synd, för ja älskar frukt och tycker det är perfekt om man blir hungrig sent,
efter gymet lr "to go", ha me en frukt i väskan på stan osv..
För att inte falla för frästelser.. men nu e de slut på de!


Ja dissar här med frukten!!



Natta

uppmanar dig att undvika frukt är detta ofta ett tecken på att de inte vet vad de pratar om. Självklart blir man inte fet av frukt och frukt innehåller massor av nyttigheter som din kropp behöver. En av de stora anledningarna till att frukt är så effektivt för den som vill gå ner i vikt är att den innehåller massor av mättande fibrer som gör att du håller dig mätt länge. Att frukten sen innehåller socker har ingen betydelse alls.



7 nyttiga frukter du bör äta ofta

Äpple är mycket mättande och väldigt nyttigt. Fibrer och flavonoider gör äpple till en av de allra nyttigaste frukterna. Ett medelstort äpple innehåller inte mer än 75 kalorier.



En liten avokado innehåller visserligen över 200 kalorier, men samtidigt innehåller den också massor av bra fett, vitamin E och annat som är bra för dig. Ät avokado ofta.



Björnbär kallades giktbär av de gamla grekerna eftersom man ansåg att björnbären botade gikt. Björnbär innehåller massor av sjukdomsbekämpande antioxidanter.



En banan innehåller cirka 100 kalorier som mättar väldigt väl. Samtidigt ger dig bananen bland annat kalium och vitamin b6. Banan är den ultimata måltiden såväl före som efter träning.



Grapefrukt innehåller mineralen mangan som är bra för omsättningen av fett och kolhydrater. Det är bland annat därför grapefrukt blivit en så populär bantarfrukt.



Meloner av alla de slag innehåller väldigt få kalorier och massor av c-vitamin och antioxidanter, etc. Melonen må vara söt, men innehåller lite socker och mest vatten.



Mango är också en frukt som innehåller lite kalorier, men många antioxidanter, bland annat typen av antioxidanter som skyddar synen.



Detta var bara exempel på sju frukter som du bör inkludera i din kost. Det finns dock massor av god och nyttig frukt i världen som bara väntar på att bli uppäten!





2011-02-10, 22:18:18

Lena Nilsson

ja de finns mycke skit på internet!



å vem säger att just de där stämmer? =)



eftersom ja ätit sjukt mycke frukt varje dag och kan inte komma på något annat jag gör fel så tror ja faktiskt att det stämmer!



ät frukt du! ja gör det inte =D



2011-02-10, 23:00:37 URL: http://leenaas.blogg.se/

Anonym

Frukt som är såå gott!!!

Du kan ju äta en ialf om dan hehe;)



Bra blogg du har Lena :)



2011-02-16, 13:29:59 URL: http://katijoun.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?